• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. file size: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

we are
onezero.

recruitment / marketing. sales.

Banner

Voor specialisten.
Door specialisten.

Marketing
recruitment.

Wij zijn dé benchmark als recruiter van marketeers in Noord-Nederland. Wij zoeken en vinden o.a. content, SEO, e-commerce, SEA, webshop, data marketeers voor afdelingen en organisaties.

Sales
recruitment.

Wij focussen ons op de sales-rollen van nú. Denk aan product management, customer succes en relatiebeheer. Met onze inzichten, expertise en netwerk helpen wij jou graag bij het vinden van de juiste professional.

Banner

OneZero.nl

Bij ons kun je terecht voor de beste marketing en sales recruitment van Noord-Nederland. Niet via geavanceerde matching-software, maar van mens tot mens. Betrokken, persoonlijk en eerlijk. En heel fanatiek. Werving en selectie, detachering of ZZP bemiddeling? Ons maakt het niet uit, wij werken voor jou.

  • ErvaringWij hebben jarenlange praktijkervaring in marketing, sales en ondernemerschap.
  • KennisWij weten waar we over praten. Dat is fijn wanneer je met jouw uitdaging bij ons komt.
  • KickWij kicken op het maken van de mooiste matches tussen organisaties en professionals.
icon

Onze vacatures in jouw mailbox

Maak een alert aan en we mailen je zodra we een passende vacature hebben.

Anderen over OneZero.nl

Wij vinden ons zelf steengoed. Dat is leuk, maar daar koop je niets voor natuurlijk... Lees hier wat anderen over ons vinden.

Heb je ook een mening over ons? Heel tevreden of juist niet, wij horen het graag zodat we onze dienstverlening daarop kunnen aanpassen.

OneZero heeft een groot netwerk, ze zijn heel betrokken én ze voelen goed aan wie bij ons past – en wie juist niet. Zo vinden ze steeds weer de juiste kandidaat. Die we zelf niet, of veel moeilijker kunnen vinden. Dus zoek je professionals? Bel OneZero. Echt.

Avatar

Anouk Kuperus

Marketing Manager

Ik wist destijds niet precies wat ik wilde. Dankzij Joyce werk ik nu al 5 jaar bij mijn huidige werkgever.

Avatar

Jan Dijkstra

Content Marketeer

De communicatie met Joyce verliep als een trein. Op ieder moment van de dag konden we contact hebben. Ik had echt het gevoel dat ze zich maximaal voor mij hebben ingezet. Met als resultaat dat ik al anderhalf jaar met veel plezier bij mijn huidige werkgever zit. Dat was zonder OneZero niet gelukt.

Avatar

Lieneke Varseveld

Social Media Specialist

Wow! Wat een fanatiekeling is Femke. Ik was op zoek naar een nieuwe commerciële baan en wist niet precies wat ik wilde. Femke wist me een aantal mogelijkheden voor te leggen en kon me goed adviseren. Inmiddels ben ik door mijn proefperiode heen en heb ik een vast contract aangeboden gekregen. Bingo dus!

Avatar

Chris van Lier

Account Manager

1 / 4
Banner

Instant hulp nodig?

Marketing recruitment
Joyce Talman
T. 06 5702 7511
E. joyce@onezero.nl

Sales recruitment
Femke Kors
T. 06 8350 4290
E. femke@onezero.nl